STN EN ISO 14918: 2001 (03 8714), Žiarové striekanie. Schvaľovacie skúšanie nastriekavača (ISO 14918: 1998). - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14918: 1998