STN EN ISO 14918: 2001 (03 8714), Žiarové striekanie. Schvaľovacie skúšanie nastriekavača (ISO 14918: 1998). - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14918: 1998
Spracovateľ: Jozef Jančúch, Ján Škamla.
Keywords: normy