STN EN ISO 14919: 2002 (03 8741), Žiarové striekanie. Drôty, tyče a pásy pre striekanie plameňom a elektrickým oblúkom. Klasifikácia. Technické dodacie podmienky (ISO 14919: 2001). - Hovorková, Katarína; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14919: 2001 v českom jazyku