STN EN ISO 14919: 2002 (03 8741), Žiarové striekanie. Drôty, tyče a pásy pre striekanie plameňom a elektrickým oblúkom. Klasifikácia. Technické dodacie podmienky (ISO 14919: 2001). - Hovorková, Katarína; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14919: 2001 v českom jazyku
Spracovateľ: Katarína Hovorková, Jozef Drang, Nataša Bednářová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy