STN EN 13523-2: 2002 (03 8761), Kontinuálne lakované kovy. Skúšobné metódy Časť 2 Zrkadlový lesk - Filippi, Peter; Drang, Jozef; Kalousková, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13523-2 v českom jazyku