STN EN 13523-9: 2002 (03 8761), Kontinuálne lakované kovy. Skúšobné metódy Časť 9 Odolnosť pri ponorení do vody - Filippi, Peter; Drang, Jozef; Kalousková, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13523-9: 2001 v českom jazyku