STN EN 13523-9: 2002 (03 8761), Kontinuálne lakované kovy. Skúšobné metódy Časť 9 Odolnosť pri ponorení do vody - Filippi, Peter; Drang, Jozef; Kalousková, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13523-9: 2001 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13523-9 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi, Jozef Drang, Hana Kalousková. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy