STN EN 60721-1 + A2: 1999 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 1 Parametre prostredia a stupne ich prísnosti - Kinder, Rudolf, 1940- (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60721-1: 1995 vrátane je zmeny A2: 1995