STN 03 8900-2-1: 2001, Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Teplota a vlhkosť - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Dušek, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje HD 478.2.1 S1: 1989 v českej verzii