STN 03 8900-2-2: 2001, Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Zrážky a vietor - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Matějček, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 40 Klasifikace podmínek prostředí a základní zkoušky pro elektrická zařízení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje HD 478.2.2 S1: 1990 v českej verzii
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič, Jaroslav Matějček. Technická normalizačná komisia: TNK 40 Klasifikace podmínek prostředí a základní zkoušky pro elektrická zařízení
Keywords: normy