STN 03 8900-2-3: 2001, Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Tlak vzduchu - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje HD 478.2.3 S1: 1990 v českej verzii