STN 03 8900-2-4: 2001, Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Slnečné žiarenie a teplota - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje HD 478.2.4 S1: 1989 v českej verzii