STN 03 8900-2-5: 2001, Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Oddiel 5: Prach, piesok, soľná hmla - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje HD 478.2.5 S1: 1993 v českej verzii