STN 03 8900-2-5: 2001, Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Oddiel 5: Prach, piesok, soľná hmla - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Matějček, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 40 Klasifikace podmínek prostředí a základní zkoušky pro elektrická zařízení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje HD 478.2.5 S1: 1993 v českej verzii
Spracovateľ: Rudolf Nemčič, Katarína Chovanová, Jaroslav Matějček. Technická normalizačná komisia: TNK 40 Klasifikace podmínek prostředí a základní zkoušky pro elektrická zařízení
Keywords: normy