STN IEC 60721-2-8: 2001 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 2 Podmienky vyskytujúce sa v prírode. Oddiel 8: Pôsobenie ohňa - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s IEC 60721-2-8: 1994 v českom jazyku