STN EN 60721-3-0: 1997 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a ich stupňov prísnosti. Úvod - Kinder, Rudolf, 1940- (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-0: 1993