STN EN 60721-3-0: 1997 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a ich stupňov prísnosti. Úvod - Kinder, Rudolf, 1940-; Nemčič, Rudolf; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 65 Klasifikácia podmienok a základné skúšky elektrotechnických zariadení (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-0: 1993
Spracovateľ: Rudolf Kinder, Rudolf Nemčič. Technická normalizačná komisia: TNK 65 Klasifikácia podmienok a základné skúšky elektrotechnických zariadení
Keywords: normy