STN EN 60721-3-2: 2000 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a stupňov ich prísnosti. Oddiel 2: Doprava - Kinder, Rudolf, 1940-; Kováč, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 65 Klasifikácia podmienok prostredia a základné skúšky elektrotechnických zariadení (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-2: 1997
Spracovateľ: Rudolf Kinder, Juraj Kováč. Technická normalizačná komisia: TNK 65 Klasifikácia podmienok prostredia a základné skúšky elektrotechnických zariadení
Keywords: normy