STN EN 60721-3-3: 1999 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a stupňov ich prísnosti. Oddiel 3: Stacionárne použitie na miestach chránených proti poveternostným vplyvom - Kinder, Rudolf, 1940-; Turan, Vladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 65 Klasifikácia podmienok a základné skúšky elektrotechnických zariadení (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-3: 1995
Spracovateľ: Rudolf Kinder, Vladislav Turan. Technická normalizačná komisia: TNK 65 Klasifikácia podmienok a základné skúšky elektrotechnických zariadení
Keywords: normy