STN EN 60721-3-5: 2000 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a stupňov ich prísnosti. Oddiel 5: Zariadenia pozemných vozidiel - Hulényi, Ladislav; Kováč, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 65 Klasifikácia podmienok prostredia a základné skúšky elektrotechnických zariadení (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-5: 1997
Spracovateľ: Ladislav Hulényi, Juraj Kováč. Technická normalizačná komisia: TNK 65 Klasifikácia podmienok prostredia a základné skúšky elektrotechnických zariadení
Keywords: normy