STN EN 60721-3-6: 1999 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a ich stupňov prísnosti. Prostredie na lodiach - Guldan, Arnošt; Nemčič, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-6: 1993