STN EN 60721-3-6: 1999 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a ich stupňov prísnosti. Prostredie na lodiach - Guldan, Arnošt; Nemčič, Rudolf; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 65 Klasifikácia podmienok prostredia a základné skúšky elektrotechnických zariadení (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-6: 1993
Spracovateľ: Arnošt Guldan, Rudolf Nemčič. Technická normalizačná komisia: TNK 65 Klasifikácia podmienok prostredia a základné skúšky elektrotechnických zariadení
Keywords: normy