STN EN ISO 13916: 2001 (05 0020), Zváranie. Pokyny na meranie teploty predhrevu, medzihúsenicovej teploty a teploty počas zvárania (ISO 13916: 1996). - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13916: 1996