STN EN ISO 13916: 2001 (05 0020), Zváranie. Pokyny na meranie teploty predhrevu, medzihúsenicovej teploty a teploty počas zvárania (ISO 13916: 1996). - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13916: 1996
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy