STN EN ISO 9692-3: 2003 (05 0027), Zváranie a príbuzné procesy. Príprava zvarových plôch Časť 3 Zváranie v ochrannej atmosfére a zváranie wolframovou elktródou hliníka a zliatin hliníka (ISO 9692-3: 2000) - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Březina, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 9692-3: 2001