STN EN ISO 9692-3: 2003 (05 0027), Zváranie a príbuzné procesy. Príprava zvarových plôch Časť 3 Zváranie v ochrannej atmosfére a zváranie wolframovou elktródou hliníka a zliatin hliníka (ISO 9692-3: 2000) - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Březina, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařovaní (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 9692-3: 2001
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 9692-3 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Drang, Peter Lakatoš, Miroslav Březina. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařovaní
Keywords: normy