STN EN ISO 9692-2: 2002 (05 0028), Zváranie a príbuzné procesy. Príprava zvarových plôch Časť 2 Zváranie ocele pod tavivom (ISO 9692-2: 1998) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9692-2: 1998