STN EN ISO 9692-2: 2002 (05 0028), Zváranie a príbuzné procesy. Príprava zvarových plôch Časť 2 Zváranie ocele pod tavivom (ISO 9692-2: 1998) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9692-2: 1998
Táto norma nahrádza STN 05 0028 z 22. 6. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy