STN EN ISO 9606-1: 2015 (05 0712), Kvalifikačné skúšky zváračov. Tavné zváranie Časť 1 Ocele (ISO 9606-1: 2012 + Cor. 1: 2012) - Machová, Beáta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9606-1: 2013