STN EN ISO 9606-1: 2015 (05 0712), Kvalifikačné skúšky zváračov. Tavné zváranie Časť 1 Ocele (ISO 9606-1: 2012 + Cor. 1: 2012) - Machová, Beáta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9606-1: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 9606-1 z apríla 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Beáta Machová. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy