STN EN 12464-2: 2015 (36 0074), Svetlo a osvetlenie. Osvetlenie pracovísk Časť 2 Vonkajšie pracoviská - Gašparovský, Dionýz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12464-2: 2014