STN EN 12464-2: 2015 (36 0074), Svetlo a osvetlenie. Osvetlenie pracovísk Časť 2 Vonkajšie pracoviská - Gašparovský, Dionýz; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12464-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12464-2 z augusta 2014, ktorá od 1. 8. 2014 nahradila STN EN 12464-2 z mája 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy