STN ISO 48: 2015 [neplatná] (62 1433), Guma, vulkanizovaný alebo termoplastický elastomér. Stanovenie tvrdosti (tvrdosť od 10 IRHD do 100 IRHD). - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 48: 2010
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Spracovateľ: Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy