STN ISO 7619-2: 2015 [neplatná] (62 1438), Guma, vulkanizovaný alebo termoplastický elastomér. Stanovenie tvrdosti vtláčaním Časť 2 Metóda merania vreckovým tvrdomerom IRHD (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 7619-2: 2010