STN ISO 7619-2: 2015 [neplatná] (62 1438), Guma, vulkanizovaný alebo termoplastický elastomér. Stanovenie tvrdosti vtláčaním Časť 2 Metóda merania vreckovým tvrdomerom IRHD - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 7619-2: 2010
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Spracovateľ: Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Keywords: normy