STN EN 13445-2: 2015 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 2 Materiály - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-2: 2014