STN EN 933-8 + A1: 2015 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 8 Hodnotenie jemných zŕn. Ekvivalent piesku - Grünner, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-8: 2012 + A1: 2015