STN EN 933-8 + A1: 2015 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 8 Hodnotenie jemných zŕn. Ekvivalent piesku - Grünner, Karol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-8: 2012 + A1: 2015
Táto norma nahrádza STN EN 933-8 z augusta 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy