STN EN 16034: 2015 (74 6108), Dvere, priemyselné, garážové brány, vráta a otváracie okná. Norma na výrobky, funkčné vlastnosti. Požiarna odolnosť a/alebo tesnosť proti prieniku dymu. - Rákociová, Miroslava (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16034: 2014