STN EN 16034: 2015 (74 6108), Dvere, priemyselné, garážové brány, vráta a otváracie okná. Norma na výrobky, funkčné vlastnosti. Požiarna odolnosť a/alebo tesnosť proti prieniku dymu. - Rákociová, Miroslava; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16034: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16034 z februára 2015
Spracovateľ: Miroslava Rákociová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy