STN EN ISO 9308-1: 2015 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie na stanovenie vo vodách s nízkou koncentráciou sprievodnej bakteriálnej mikroflóry (ISO 9308-1: 2014) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9308-1: 2014