STN EN ISO 9308-1: 2015 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie na stanovenie vo vodách s nízkou koncentráciou sprievodnej bakteriálnej mikroflóry (ISO 9308-1: 2014) - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9308-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 9308-1 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN ISO 9308-1 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy