STN EN ISO 13427: 2015 (80 6143), Geosyntetika. Modelovanie poškodenia oderom (skúška posuvným blokom) (ISO 13427: 2014). - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13427: 2014