STN EN 353-1: 2015 (83 2619), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky Časť 1 Záchytné zariadenia vedeného typu na pevnom kotviacom vedení - Uherek, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 353-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 353-1 z marca 2015, ktorá od 1. 3. 2015 nahradila STN EN 353-1 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Uherek. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy