STN ISO 8528-5: 2015 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 5 Zdrojové agregáty - Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8528-5: 2013
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN ISO 8528-5 z júna 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty