STN EN 62115/A12: 2015 (36 1338), Elektrické hračky. Bezpečnosť. Zmena A12. - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62115: 2005/A12: 2015