STN EN ISO 10564: 2002 (05 0045), Materiály na mäkké a tvrdé spájkovanie. Postupy odoberania vzoriek mäkkých spájok na analýzu (ISO 10564: 1993). - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10564: 1997