STN EN ISO 10564: 2002 (05 0045), Materiály na mäkké a tvrdé spájkovanie. Postupy odoberania vzoriek mäkkých spájok na analýzu (ISO 10564: 1993). - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10564: 1997
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Norma je zrušená od 1. 1. 2021 bez náhrady
Keywords: normy