STN EN 12797: 2002 (05 0046), Tvrdé spájkovanie. Deštruktívne skúšky spájkovaných spojov. - Ponca, Viliam; Lakatoš, Peter; Láska, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12797: 2000 v českom jazyku