STN EN ISO 9454-2: 2002 (05 0047), Tavivá na mäkké spájkovanie. Klasifikácia a požiadavky Časť 2 Požiadavky na použitie (ISO 9454-2: 1998) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Láska, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9454-2: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 9454-2 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš, Zdeněk Láska. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy